Om os

Hui Mei og Henrik

Center Kalvehave, Strandvej 7, 4771 Kalvehave

Tlf.: 20207787 og 31727787

Henrik Westergaard

Speciallæge og overlæge i psykiatri i Vordingborg. Underviser i Transcendental Meditation i fritiden.

Blev lærer i Transcendental Meditation i 1999 i Seelisberg i Schweiz. Ønsker at andre skal nyde godt af alle de sunde virkninger af TM, som man opnår ved regelmæssig meditation. Der er megen videnskabelig dokumentation for virkningen af TM. Den amerikanske hjerteforening American Heart Association udgav april 2013 en rapport, der beskriver at Transcendental Meditation er den eneste meditations form af alle, der har en dokumenteret nedsættelse af forhøjet blodtryk. Der er megen forskel på forskellige meditationsformer, hvilket kan vises ved  EEG (elektroencefalografi), som videoen med Hjerneforskeren Fred Travis viser Short video on three categories of meditation. samt Brain coherence . Der er derfor også forskel på virkningen.

Henrik Westergaard har også en uddannelse i Maharishi Ayur-Veda.

Har skrevet kapitlet om meditation i bogen: “Lægekunst i det 21. århundrede”, forlaget Hovedland, ISBN 87 7739 670 7.

Har sammen med 2 andre læger udarbejdet et resumé over de kontrollerede randomiserede undersøgelser af Transcendental Meditation´s virkninger på krop og sind.

Gift med Feli Hoo.

 

Feli Hoo 

Direktør for firmaet Samaria i Malaysia. Født i Malaysia af en kinesisk familie. Gift med Henrik Westergaard, som hun mødte i Indien. Trukket sig tilbage fra 20 års aktivitet i forretningslivet.

Lærer i Transcendental Meditation og underviser på engelsk, kinesisk og malaysisk, og snart på dansk.